3200 Gyöngyös, Bugát Pál tér 4. földszint 2. 1147 Budapest Telepes u. 1/A 1 em. 5.
+36 20 205 5155 info@hitelekhaza.eu
Rólunk

Ön mondja merre, Mi mondjuk hogyan!

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleink céljainak megvalósításában a legkedvezőbb pénzügyi kondíciókkal.

20 éves szakmai múlttal rendelkezünk a hitelezés területén. Mindig a legköltséghatékonyabb megoldást keressük, MI Önt képviseljük a finanszírozóknál, nekünk az Ön céljai az elsődlegesek!

Szakértelem

A Hitelek Háza Pénzügyi Tanácsadó Kft. több bank és pénzintézet hivatalos partnere, MNB-s engedéllyel rendelkezünk. Függetlenségünk vállalati hitel tanácsadóként Önnek jelentős kamatkedvezményt jelent.

Kényelem

Önnek nem kell hitel ügyintézéssel hosszú napokat foglalkoznia, személyre szabottan kérjük be Öntől a beadandó dokumentumokat az ügyintézés további folyamatát mi intézzük!

A jó tanács: mikrohitel!

Hevér Tündének Gyöngyös környékén pénzügyekben adnak a szavára. Akár személyi kölcsönről, akár vállalkozói hitelről van szó, ő mindig tud testreszabott ajánlatot és az ügyfelekkel is jól megérti magát. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a tavaly két tanácsadó irodát is nyitó vállalkozónő eredeti végzettsége pedagógus, de közgazdasági diplomát is szerzett: a kétfajta érdeklődés és hivatás közös metszéspontján ő a pénzügyekben kíván tanítani, pontosabban segíteni. Először egy biztosítótársaság kötelékében dolgozott, majd lakossági és vállalkozói hitelekkel foglalkozik, immár pénzügyi tanácsadó és közvetítő cégei élén.

A válság még jobban megmutatta, hogy mi a gond Magyarországon a vállalkozói hitelezéssel – kezdi Hevér Tünde, a Business Plaza Kft. vezetője – hiszen épp most lenne igazán szükség az olcsó, könnyen hozzáférhető hitelekre. Ehhez képest a pénzintézeti kamatok magasak és a bankok – egyébként érthető okokból – túlbiztosítanak, olyan garanciákat kérnek, amelyeket nagyon nehéz teljesíteni. Üdítő kivétel az uniós finaszírozású Új Magyarország Mikrohitel, amelynek előnyei szembetűnők. Nemcsak a piacon elérhető más hitelekhez képest jóval alacsonyabb fix kamatra gondolok, hanem a tőketörlesztési türelmi időre vagy arra, hogy e hitel fedezetéül akár már terhelt ingatlant is elfogadnak. Ezek olyan kondíciók, amelyekkel nem nagyon találkoztam a praxisomban.

De a hitellel igen, és a pénzügyi tanácsadó most személyes tapasztalat alapján adja a jó tanácsot.

Rengeteg vállalkozó keresett meg, hogyan tudna olcsó hitelhez jutni ebben a nehéz helyzetben is. Mit mondjak, ismerve a különböző banki konstrukciókat, nem nagyon volt miből ajánlanom, de hallottam a mikrohitelről és mivel épp esedékes volt az egyik iroda felújítása, gondoltam, megpróbálkozom vele. Így aztán összekötöttem a kellemest a hasznossal: a pénzre is szükségem volt és a termék is érdekelt. Tudja, nem tudnék úgy végigmenni a főutcán, ha olyat ajánlanék az ügyfeleimnek, aminek előnyeiről nem vagyok meggyőződve

Hevér Tünde tapasztalatai több mint meggyőzőek voltak. 2 millió forintot vett fel 10 évre 9 százalékos kamatra és jól jött számára a féléves törlesztési türelmi idő is. Válságos időkben egyébként is ajánlott az óvatosság, ha a nehéz idők múltán ismét felfut az üzletmenet, akár büntetőkamat nélkül, egy összegben is visszafizetheti a kölcsönt. Az ügyintézés pedig gyors, egyszerű és emberközpontú – a Heves megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány munkatársai személyes felkereséssel és gondos tanácsokkal látják el az ügyfeleket. Egy hónap sem telt el és már számlán volt a pénz, neki lehetett látni a rég várt felújításnak.

Sikerült otthonossá varázsolni az irodát, klimatizáltuk a helyiségeket és jutott a nagy belmagasság miatt szükségessé vált álmennyezetre is. Ez reményeim szerint jelentősen csökkentheti a fűtésszámlánkat. Egy szó, mint száz: mi jól jártunk az Új Magyarország Mikrohitellel, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom. És tudjuk, Hevér Tündének pénzügyekben is lehet adni a szavára…

- Helyben vagyunk, Helyi érdekű információs magazin - 4.0
Hevér Tünde
Erősségünk

Miért jó ez Önnek?

Tudta, hogy egy kedvező kamatozású hitel felvétel során akár több százezer forintot is megtakaríthat, melyet nem kell a pénzintézetnek megfizetnie?

  • Teljeskörű ügyintézéssel állunk rendelkezésére
  • Idejét, és energiáját vállalkozására fordíthatja
  • További céljai elérését készítheti elő
  • Ingyenes előszűrés akár 24 órán belül
  • A kiválasztott Pénzintézetnél a legkedvezőbb konstrukciót kiválasztjuk és azt ügyfélre szabottan összeállítjuk (cash, flowt és a pénzügyi tervet összeállítjuk)
  • A folyamatot végig visszük az utolsó elszámolásig
Érdeklődöm!
Csapatunk

Csapatunk tagjai.

Hevér Tünde

Hevér Tünde

Ügyvezető, tulajdonos
+36 20 544 8900

24 éves üzletkötői és vezetői tapasztalattal rendelkezik.2004.-óta a vállalkozásával segíti az emberek eligazodását a pénzügyi világban Már több mint 10 éve csak is a vállalati hitelezéssel foglalkozik, a kedvező EU-s és állami hitelekre specializálódott. Cégvezetőként vezeti a csapatot, személyesen részt vesz a tárgyalásokon építi és menedzseli a kapcsolatrendszert a pénzintézetek és a tanácsadó cég között. Egyedi innovatív pénzügyi megoldásaival igyekszik segíteni a vállalkozásokat pénzügyi problémáik kezelésében.

Mottó: A pénzügyi életed rendbetételére minden korban a MOST a legjobb időpont!

Mikóné Pelle Beáta

Mikóné Pelle Beáta

MFB termékmenedzser
+36 20 562 7333

Biztosítás értékesítés és lakossági hitelezés területén 22 év vezetői, oktatási múltja, erősíti MFB- termékmenedzserként a 0%-os hitelek összekötőjeként a mindennapi tevékenységét.

Mottó: Az elégedett ügyfél a legnagyobb kincs. Minden ajánlása aranyat ér.

Kollár Brigitta

Kollár Brigitta

Új Széchenyi Kártya Program termékmenedzser
+36 20 205 5155

15 éves pénzügy-számvitel területen végzett szakmai múlttal rendelkezik, jelenleg a gyöngyösi iroda vezetői munkája mellett, Széchenyi termékmenedzseri feladatok látja el.

Mottó: A pénz a kitartás fáján terem!

Hevér Károly

Hevér Károly

Sales&Marketing Menedzser
+36 20 484 1898

5 éve értékesítés és marketing területen dolgozott, két évet értékesítési terület vezetőként. Jelenleg kihívást jelentő hitel konstrukciók értékesítésével foglalkozik az ország egész területén. Fő szakterülete a vállalati értékesítés.

Mottó: „A siker nem egyenes vonal. Sokkal inkább hasonlít a táncra, nyitottnak kell lenni hozzá a lehetőségekre.”